Cum să incluzi colanții în ținutele de zi. 30 de idei stylish

Săptămânile Modei de la New York și Londra, care s-au încheiat de curând, au adunat în același loc numeroase celebrități din lumea modei, influenceri și fashioniste.
Aceste evenimente atrag atenția nu doar prin creațiile prezentate de modele, ci prin ținutele street style purtate de cei care participă la show-urile de modă.

Colanții s-au făcut remarcați în ținutele purtate de fashioniste la evenimentele recente de modă, ceea ce ne demostrează că și această piesă vestimentară care nu s-a bucurat întotdeauna de cea mai bună reputație poate fi inclusă în ținute perfecte de zi.

Outfiturile în care influencerii din lumea modei au inclus colanții au fost cât se poate de variate: de la rochii mini purtate deasupra colanților negri și până la colanți asociați cu jachete din piele și cizme până la genunchi. 

Dacă vrei să-i incluzi în ținutele de zi, există numeroase variante care te ajută să creezi look-uri sofisticate și confortabile.
De exemplu, cea mai simplă opțiune este asocierea colanților cu pulovere tricotate și ghete, cizme până la geunchi sau pantofi sport. Colanții arată la fel de bine cu sacouri și botine cu toc sau cu cămăși în carouri și pantofi sport.

Variantele de colanți în stil imitație de piele reprezintă o opțiune bună în cazul în care vrei să obții o ținută îndrăzneață. Sunt sexy, confortabili și reprezintă un trend major, pe care nu îl poți ignora. Încercă și colanții statement, cu imprimeu piele de șarpe, pe care să-i asortezi cu o cămașă lungă, neagră, cu o curea în talie și pantofi cu toc. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod