Cum să porți costumele din sacou și pantaloni în 2020. Cele mai frumoase ținute

De câțiva ani, costumele formate din sacou și pantaloni se numără printre piesele vestimentare la care femeile moderne apelează tot mai des.
Sunt în tendințe de câteva sezoane și în ciuda originii lor masculine, arată tot mai feminin și trendy de la un anotimp la altul. Dacă în anii '80 se purta costumul cu o croială masculină, care era rezervat în special ținutelor office, în 2020 vom vedea variante cu croieli lejere, relaxate, în nuanțe pastelate sau culori puternice. Se poartă și costumele supradimensionate în stil androgin.

Și culorile costumelor în tendințe pentru acest an variază foarte mult. Vom observa costume în tonuri deschise, de la alb, crem, bej sau galben unt, precum și nuanțe pastelate de roz, bleu, lavandă sau camel sau culori intense și puternice.
Iată cum să porți costumul în 2020 pentru a obține ținute impecabile: 

Costume cu pantaloni scurți



Cea mai simplă modalitate de a purta un costum pe timpul verii este să alegi unul cu pantaloni scurți. Este un trend important al acestui an și arată excelent în variante de nuanțe pastelate și tonuri de crem sau galben deschis. Poartă-l cu sandale cu toc de tip șlapi, care sunt de asemenea în tendințe anul acesta. 

Costume în nuanțe pastel



Costumele pastelate reprezintă un trend major anul acesta.
Nuanțele pastelate de roz, albastru sau galben sunt ideale pentru o ținută relaxată de primăvară. Poți purta costumul tău pastelat cu un tricou alb și o pereche de pantofi sport albi.
 

Costumul negru, clasic



Șic, simplu și clasic, costumul negru rămâne întotdeauna un element de bază în garderoba ta. Este ideal pentru ținutele office, dar îl poți purta la fel de ușor și la evenimente speciale, dacă îl asociezi cu accesorii statement și pantofi eleganți cu toc înalt.

Costume în culori saturate



Tonurile puternice și saturate de albastru, verde, roșu sau galben sunt perfecte dacă vrei să creezi o ținută îndrăzneață.
Poți completa costumul într-o astfel de nuanță cu o pereche de pantofi în aceeași culoare, astfel încât să obții un look monocromatic modern și interesant.

Costume cu dungi subțiri



Liniile verticale foarte subțiri, specifice costumelor bărbătești, oferă un aspect androgin șic costumelor tale. Asociază un astfel de costum cu o pereche de pantofi de tip loafer, de preferat unii din piele lăcuită, care accentuează aspectul retro, care amintește moda masculină a anilor '20.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod