Cum să-ți faci o garderobă capsulă de vară. 7 piese esențiale

Oricât de multe haine ai avea, în mod sigur porți în mod repetat numai câteva piese. Toate femeile se fac "vinovate" de acest obicei. De aici vine și obișnuința de a sta în fața dulapului plin de haine și de a ne văita că nu avem cu ce să ne îmbrăcăm.

Trendul actual este cel al unei colecții cât mai mici de haine, dar cât mai funcționale cu putință. De ce să ai multe haine pe care nu le porți și nu știi cum să le asociezi între ele, când poți să ai câteva piese de calitate foarte bună și ușor de asortat? Astfel a apărut și conceptul de garderobă capsulă, care includeun număr limitat de haine ce pot fi purtate în diferite variante. 

Iată câteva piese esențiale de care ai nevoie pentru a-ți crea o garderobă capsulă pentru această vară:
1 din 8

O rochie midi cu imprimeu floral

Imprimeurile florale sunt de nelipsit din ținutele tale de vară. Îți oferă mai multă culoare și sunt foarte simplu de purtat pentru că nu trebuie să te gândești ce piese să asociezi, așa cum o faci pentru celelalte ținute. O poți purta cu pantofi sport albi sau sandale cu talpă joasă în timpul zilei, iar seara o poți asocia cu sandale cu toc sau papuci de tip mules.
MAI MULT DESPRE: vara, moda, tinute, garedroba capsula
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod