De ce avem nevoie de stiliști: 30 de transformări radicale de look care le-au readus oamenilor zâmbetul pe buze

Fie că recunoaștem sau nu, aspectul fizic are un impact major asupra modului în care ne percem și chiar și asupra stării noastre de spirit.
Cu cât arătăm mai bine, cu atât ne simțim mai bine în propria piele. Să ieși în lume știind că ai făcut tot ce se putea ca să arăți impecabil îți oferă înceredere și senzația că poți face față oricărui obstacol. Uneori, însă, nu știm ce alegeri să facem pentru a deveni cea mai bună variantă a noastră. Iar aici intră în scenă stilistul. Acesta este specialistul care are toate cunoștințele necesare pentru a scoate diamantul din fiecare piatră neșlefuită. Un stilist bun are capacitatea de a transforma radical orice persoană, dar nu astfel încât să nu se mai regăsească pe sine în noua imagine, ci să se redescopere.
Printre acești specialiști care par să facă adevărate minuni se numără stilistul rus Alexandr Rogov.
Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați stiliști din Rusia, dar și un star de televiziune în țara sa natală, lucrând ca prezentator sau stilist pentru posturi precum TLC, MTV sau TNT. Acesta a lucrat cu creatori de modă ruși și internaționali și a colaborat cu branduri faimoase precum Chanel sau Dior.
Alexandr este în același timp profesor, susținând cursuri de modă și stil în Moscova și Sankt Petersburg.
„Încerc să explorez cele mai frumoase laturi ale femeilor.
Le ajut să descopere cea mai bună variantă a lor. Nu fac asta doar pentru show, ci pentru a le schimba imaginea pentru viața reală. Nu sunt doar un stilist, ci pot spune că sunt și psiholog”, a declarat Alexandr Rogov.
Specialistul spune că cel mai satisfăcător aspect al jobului său este momentul în care oamenii se descoperă. „Mă bucură cel mai mult momentul în care întorc oglinda și văd reacțiile clienților mei la noul lor look. Este un sentiment minunat!”, a declarat stilistul.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod