Top 5 ținute în tendințe pentru Revelion, potrivit căutărilor de pe Pinterest

Perioada Sărbătorilor ne provoacă mult entuziasm, dar vine de obicei și cu numeroase probleme pe care le avem de rezolvat, de la alegerea cadourilor, meniului pentru mesele festive sau ținutele pentru petreceri.
În ceea ce privește alegerile vestimentare, ai la îndemână câteva surse excelente de inspirație, așa cum sunt ținutele purtate de vedete și fashioniste în imaginile postate pe rețelele de socializare. O platformă care are ca scop fix căutarea inspirației este Pinterest, iar căutările care cresc masiv în apropierea Sărbătorilor ne pot arăta care sunt cele mai dorite ținute și piese vestimentare pentru petrecerea de Crăciun sau Revelion.

Cautările pentru “New Year’s Eve outfits” (ținute pentru Revelion) au crescut pe această platformă cu 1440 de procente, potrivit purewow.com. Printre preferințele oamenilor se situează clar cinci trenduri, acestea fiind cele mai căutate ținute pentru petrecerile finalului de an:

Rochie scurtă neagră, cu paiete


Clasica „little black dress” primește un accent festiv pentru petrecerile de Sărbători, iar paietele sunt de nelipsit în această perioadă a anului.
De fapt, Revelionul este ocazia perfectă pentru a purta paiete dacă în restul anului nu o faci de obicei. Numeroase femei sunt de părere că o rochie scurtă cu paiete este opțiunea ideală pentru petrecerea de Anul Nou, astfel că numărul căutărilor pe această temă a crescut extrem de mult în ultima perioadă. Fie că preferi rochiile mai largi sau pe cele strânse pe corp, o rochie cu paiete este alegerea ideală pentru un look festiv și elegant. Asociază rochia neagră din paiete cu accesorii aurii, dar la fel de bine o poți purta și fără accesorii, având în vedere că este o piesă statement care nu are neapărat nevoie de accesorizare.

Mâneci bufante



Al doilea cel mai căutat stil pentru sezonul petrecerilor este unul îndrăzneț, care ne transportă înapoi în timp, mai exact în anii '80.
Este vorba despre mânecile bufante și croielile cu umeri voluminoși, care au revenit în trend anul acesta și se mențin în top și de Sărbători. Alege în special mâneci în stil retro și mai puțin rochii sau sacouri cu umeri proeminenți, în stil retro office. Combinațiile pe care le poți face folosind acest stil sunt cât se poate de variate. Poți opta pentru topuri cu mâneci bufante sau pentru rochii cu un aspect retro care să includă acest detaliu interesant.

Rochie furou din mătase



Rochiile furou sunt în tendințe deja de câțiva ani, fiind preferatele fashionistelor și celebrităților. Dar nu este întotdeauna atât de simplu să porți o rochie furou, mai ales dacă nu știi cu ce să o asociezi cel mai bine pentru a crea o ținută sofisticată. Poate acesta este și motivul pentru care numeroase persoane caută surse de inspirație pe Pinterest pentru ținute cu rochie furou.
O poți purta în diferite moduri, în funcție de efectul pe care dorești să-l obții. Pentru o petrecere într-un cadru elegant, asociază rochia furou cu sacou, sandale cu barete subțiri și un clutch. Dacă participi la o petrecere informală, alături de prieteni și familie, atunci poți purta rochia furou cu bocanci sau cizme și jachetă din piele.

Rochie scurtă din catifea



Catifeaua este materialul ideal pentru ținutele de Sărbători. Are un aspect prețios, elegant și în același timp este suficient de groasă încât să-ți ofere confortul termic de care ai nevoie într-o noapte friguroasă de iarnă. Rochia scurtă din catifea este o alegere excelentă pentru o petrecere de Revelion. Pentru a crea un look sofisticat și elegant, alege o rochie din catifea într-o nuanță misterioasă inspirată de pietre prețioase precum roșu rubin, albastru safir sau verde smarald.

Ținute în alb și negru



Combinația de alb și negru a fost întotdeauna o alegere chic pentru ținute elegante.
Este asocierea perfectă dacă nu vrei să porți rochie, pentru că poți asocia un top elegant alb cu o pereche de pantaloni negri. Rochiile în alb și negru, în special cele cu motive geometrice, sunt în trend anul acesta. Optează pentru o rochie statement, într-un stil inedit, precum modelul asimetric.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod