16
Tricoul potrivit, la momentul potrivit. Cele mai amuzante 20 de coincidențe
Modă · Moda de la A la Z / 14.02.2020

Este o adevărată artă să-ți alegi ținuta potrivită în funcție de momentul zilei, eveniment și situație. Unii oameni o fac însă fără să plănuiască nimic.

Coincidențele amuzante demonstrează că uneori nu trebuie să faci nimic special pentru a fi în centrul atenției. Ținuta ta poate deveni virală pe rețelele de socializare, dar nu tocmai așa cum ți-ai dori.

Tricourile cu mesaje sau imprimeuri, pe care numeroase persoane le poartă fără să se gândească prea mult la semnificația lor, te pot pune în situații bizare sau cât se poate de amuzante. De exemplu, ce șanse sunt să porți un tricou imprimat cu o fotografie a lui Sharon Stone și să dai nas în nas cu starul tău preferat, care să accepte să faceți o fotografie împreună? Sau cum ar fi să ai un tricou pe care scrie că faci numai tâmpenii, iar tu să ajungi la urgențe pentru că ți-ai rupt mâna? Nu sunt situații ipotetice, ci unele cât se poate de reale și amuzante.

Descoperă câteva exemple care ne arată că atunci când planetele se aliniază, hainele pe care le porți pot avea o semnificație mult mai mare decât ți-ai fi imaginat.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro