Un show de modă cum nu s-a mai văzut: Jacquemus și-a prezentat noua colecție într-un câmp de lavandă

Nu putem fi mereu în vacanță, dar ne putem îmbrăca de parcă am fi.
O casă de modă din Franța a ținut să demonstreze acest lucru cu un show care a părut de-a dreptul desprins din visele noastre de vacanță. Pentru colecția Primăvara 2020, Jacquemus a decis să-și prezinte noile creații într-un câmp de lavandă. Modelele au arătat precum adevărate zâne purtând bluzele diafane și rochiile din materiale vaporoase, defilând printre tufele de lavandă din Provence.

"Am vrut să recreez o pictură de David Hockney sau o instalație a lui Christo în câmpul de lavandă", a declarat pentru Vogue Simon Porte Jacquemus, designerul și fondatorul brandului Jacquemus.
"Cu numeroase printuri, am creat o pictură în pictură, în acest câmp. Un Pop Provençal!", a mai spus creatorul de modă.

În câmpul de levănțică a fost amenajat un catwalk de culoare magenta, măsurând aproape jumătate de kilometru. Prezentarea a avut loc la apus, lumina caldă a soarelui și tonurile oranj completând perfect tabloul dorit de designerul Jacquemus. Invitații care au fost suficient de norocoși să se afle în Provence pentru acest eveniment au primit umbrele albe pentru a se proteja de soare, dar și o sticlă cu loțiune de protecție solară cu SPF 50, branduită cu însemnurile casei de modă franceze.

În mod sigur este o modalitate chic de a-ți petrecere o după-amiază de vară.
În ciuda show-ului spectaculos și a detaliilor impresionante, hainele elegante și feminine au rămas în centrul atenției. Sacourile supradimensionate, topurile delicate din dantelă, rochiile cu printuri florale și nuanțele pastel au constituit baza acestei colecții pentru sezonul Primăvară 2020.

"Mi-am dorit ceva sofisticat, dar în același timp ușor precum un cocktail de vară", a declarat Simon Porte Jacquemus.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod