Treninguri – outfit-uri pentru diverse ocazii

Cu mulți ani în urmă, treningul nu mai era asociat doar cu articolele vestimentare pentru antrenament și pentru purtat în casă.
 În ultimele câteva sezoane, treningurile au fost, de asemenea, foarte populare pe străzile urbane și au devenit un element de bază pentru look-urile stradale la modă. Cele mai bune branduri sport și streetwear, precum și marile case de modă oferă modele ideale pentru purtare zilnică. Cei mai populari trendsetteri, precum Hailey Bieber, Kendall Jenner și Bella Hadid, le adoră. Outfit-urile lor demonstrează că acest articol vestimentar poate arăta cu adevărat elegant. Află cum poți să asortezi treningurile pentru bărbați și femei pentru a crea ținute confortabile și trendy.
 

Treningul – garanția confortului

 
Fără îndoială că treningul este sinonim cu confortul, indiferent de situație. De aceea îl apreciem atât de mult: ne permite să ne bucurăm pe deplin de momentele de relaxare sau să ne concentrăm asupra sarcinilor care ne așteaptă pe tot parcursul zilei.
Materialele moi, rezistente și potrivite, combinate cu croieli care permit o mare libertate de mișcare, reprezintă rețeta unui look funcțional. Însă caracterul practic nu este totul. Brandurile de top știu că designul este la fel de important. Din fericire, cele mai bune dintre acestea reușesc să combine perfect ambele caracteristici. Dacă vrei să adaugi un trening cu design bun în garderoba ta, alege un model cu un logo binecunoscut. Producătorii precum Nike, adidas, Emporio Armani și Puma nu îi vor dezamăgi nici pe cei mai pretențioși clienți.
 
 
 
Descoperiți gama adidas la JD Sports: https://www.jdsports.ro/branduri/adidas
 

Treninguri pentru femei – ținută pentru diverse ocazii

 
Bluzele de trening și pantalonii jogger confortabili pentru femei, de exemplu de la Champion reprezintă o alegere excelentă pentru ținutele urbane. Le poți oferi cu ușurință un aspect streetwear sau casual, bazându-te pe celelalte elementele ale outfit-ului.
Dacă vrei să obții un look streetwear clasic, alege un trening monocromatic asortat cu o pereche de sneakers robuști. Completează-ți look-ul cu o șapcă și o borsetă purtată ca o geantă crossbody. Atunci când este frig afară, poți purta și o jachetă bomber largă. Preferi vibe-ul athleisure? Atunci, optează pentru un trenci și o geantă pentru cumpărături care să se asorteze cu treningul tău. O bluză standard de trening poate fi înlocuită cu una cu croială decupată, ceea ce îți va permite să creezi outfit-uri mai feminine pe care să le asortezi cu pantofi cu toc și ochelari mari de soare. Îndrăznește să creezi ținute eclectice cu un trening pe culoarea ta preferată. Nu uita că negrul și griul, deși sunt culori versatile, nu sunt singurele tale opțiuni. De asemenea, îți poți completa garderoba cu un trening pentru femei în culori pastelate sau vibrante.
 
 

Treninguri pentru bărbați – cum să le asortezi?

 
Este greu să ne imaginăm garderoba bărbaților fără bluze de trening și pantaloni jogger.
Acestea alcătuiesc o ținută pe care te poți baza și care se va potrivi de fiecare dată când vei dori să creezi un look sport relaxat. Fanii minimalismului vor fi încântați de treningurile moi pe o singură culoare, deoarece se potrivesc cu orice look. În mod alternativ, poți opta pentru modelele în care bluza de trening și pantalonii au culori diferite, lucru care este recomandat tuturor celor care apreciază ținutele unice și îndrăznețe, care atrag toate privirile. Cauți calea de mijloc? Atunci alege un trening cu detalii contrastante, cum ar fi logo-urile și dungile brandurilor, pentru a înlocui culoarea dominantă. În afară de culori, poți alege și dintre diferitele tipuri de materiale folosite pentru anumite modele. Articolele din bumbac sunt alegerea perfectă pentru look-urile moderne cu sneakers albi, o jachetă largă din denim și o șapcă. Pe de altă parte, produsele din poliamidă reprezintă elementul de bază perfect pentru cele mai cool outfit-uri old-school, care sunt în pas cu trendurile actuale și, în același timp, păstrează estetica modei anilor ‘90 și 2000.
Pentru a obține acest gen de look, trebuie doar să asortezi treningul cu o pereche de teniși din pânză sau cu un model nou de sneakers și să porți o pălărie tip pescar.
 
Unde găsești treningul perfect pentru bărbați sau femei? O selecție largă de modele de la brandurile streetstyle de top te așteaptă la JD Sports. Vizitează magazinele fizice sau cumpără online fără să pleci de acasă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod