Fashionistas` parade la 5 ani de Bucharest Style

Bucharest Style, cel mai vechi blog de street style din Romania, sarbatoreste 5 ani de existenta printr-un picnic party.

Daca in 5 ani de zile blogul a reusit sa contureze fenomenul de street style al capitalei, nu putea celebra altfel aniversarea decat printr-o parada a celor mai cool fashionisti intalniti de-a lungul timpului pe strazile Bucurestiului, care, de aceasta data, vor avea provocarea de a interpreta noile colectiile Promenada conform cu stilul lor caracteristic. Parada va avea loc pe 15 iunie pe Terasa Mall Promenada, incepand cu orele 19:00, iar evenimentul va fi prezentat de nonconformista Eglantina Becheru.

CHI PAH, artistul care a trecut de granitele tarii si a impresionat publicul strain prin conceptual sau Electro Feelings va sustine un scurt show, care va completa perfect cadrul chill cool ambiental al unui picnic modern.

Acesta reprezinta o fuziune intre un live act cu instrumente native si electronice si un dj set de exceptie, bazat pe synth drums.

Picnic party-ul va fi inveselit cu baloane cu heliu oferite de LaParty.ro, magazinul de articole și decoratiuni pentru petreceri tematice si va fi completat de bunatati de la Starbucks si Häagen-Dazs, bauturi de la TrickShot, precum şi de accesorii şi articole de beauty&health din partea Meli Melo, Worldclass si BeautyCase Studio. Ca la orice picnic, invitatii vor fi poftiti sa stea de aceasta data pe paturici oferite de Deichmann.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod