Uneori, Dumnezeu îți închide toate ușile pentru a te proteja

Uneori, Dumnezeu îți închide toate ușile pentru a te proteja

Uneori, Dumnezeu spune ”nu” pentru că știe că lucrurile pe care ți le dorești ar putea în cele din urmă să te facă să suferi. Oamenii de care crezi că ai mare nevoie ar putea fi cei care te vor lăsa la greu. Cei care vor schimba modul în care gândești despre oameni sau despre iubire sau cei care îți vor închide inima și te vor face să te cunoști mai bine.
Dumnezeu spune ”nu” pentru că vrea să te învețe importanța răbdării, de a te învăța cum să apreciezi lucrurile din jurul tău sau să înveți cum să fii încrezător în propriile puteri, astfel încât să poți avea grijă de ceilalți atunci când au nevoie de tine.

Dumnezeu te învață ce este răbdarea


Dumnezeu mai spune ”nu” pentru că știe că, dacă spune da, nu vei dobândi aceeși înțelepciune, putere, perseverență și rezistență pe care o ai acum. Nu vi fi cea mai bună versiune a ta dacă nu ai avut lucruri în viața ta care te-au obligat să faci față anumitor temeri, să te vindeci de anumite  și să depășești anumite provocări.
Nu vi fi persoana care apreciază oamenii buni și știe să se ridice în fața celorlalți atunci când încalc o anumită limită.

Dumnezeu spune ”nu” pentru că vrea să mergi pe calea credinței, să înțelegi universul, și să crezi în El, chiar dacă nu ești de acord mereu cu deciziile Lui. Uneori, El spune că NU pentru că vrea să îți analizezi viața, să pui întrebări, să-ți regândești deciziile sau să explorezi doar dacă lucrurile pentru care te rogi sunt bune pentru tine sau ești doar iluzionat.

Dumnezeu spune ”nu” pentru că vrea să te binecuvânteze cu lucruri mult mai bune decât ceea ce ceri.
Uneori, NU, este un „Iad”, deghizat. Nu este o amânare, iar refuzurile sale de a-ți îndeplini dorințele sunt doar un alt mod de a te binecuvânta, fie prin eliminarea unui lucru care ar fi fost toxic pentru tine, fie oferindu-ți ceva la care nu te-ai așteptat niciodată.

Refuzul lui Dumnezeu este și modul Lui de a spune „Te iubesc” și de a te proteja de ceea ce nu poți vedea.

Dumnezeu te transformă într-un „diamant”

Știi cum se formează diamantele? Ei bine, sunt aici pentru a vă oferi cursuri de geologie.

Diamantele provin din adâncime, iar mantaua, locul unde se formează diamantele, este foarte fierbinte.
Există multă presiune, multă greutate, deci combinația de temperatură ridicată și presiune ridicată este cea necesară pentru creșterea diamantelor. Nivelurile ridicate de magneziu și dioxid de carbon scot magma la suprafață, rezultând în erupții violente. Aceste erupții violente aduc diamante la suprafață din adâncul Pământului. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod