10 cele mai frumoase citate despre recunoștință care îți vor umple inima de bucurie

Recunoștința nu este un concept abstract, despre care unora le place să vorbească. Este o emoție puternică și vindecătoare.
Este momentul acela cand te emotionezi profund pentru ca o persoana cu care te-ai purtat urat la un moment dat iti face un bine in loc sa-ti intoarca palma. Cand realizezi ca lumea nu functioneaza asa cum trebuie, dar ca e totusi atat de frumoasa si ca iti ofera atat de multe. Cand te trezesti asteptand ce-i mai rau de la o zi si un copil iti zambeste pe strada.

E dovedit stiintific faptul ca recunostinta este o emotie cu un impact pozitiv imens asupra starii noastre de sanatate – fizica si mentala.
Oricat de rau te-ai simti, un pic de recunostinta iti va ridica moralul si te va pune pe picioare.

Inceputul e greu. Poate ti se va parea ca esti intr-un impas atat de mare, incat nu ai pentru ce sa fii recunoscatoare in acest moment. Insa puterea de a vedea un firicel de lumina in marea de intuneric e ceea te de defineste si te formeaza ca om.

Daca ti se pare greu sa-ti creezi un obicei din a fi recunoscatoare, un jurnal in care sa-ti notezi micile momente frumoase din fiecare zi te va ajuta enorm.

Mai jos vei gasi cele mai frumoase citate despre recunostinta care sa te motiveze sa incepi:


1.
„Multumirile sunt cea mai nobila forma de gandire, iar recunostinta este fericire dublata de reflectie.” – Gilbert K. Chesterton

2. „Recunostinta este cea mai sanatoasa emotie umana. Cu cat esti mai recunoscator pentru ceea ce ai, cu atat vei avea mai multe lucruri pentru care sa multumesti Universului.” – Zig Ziglar

3. „Invata sa fii recunoscator pentru ceea ce ai in timp ce urmaresti ceea ce ti-ar placea sa ai.” – Jim Rohn

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod