DJ Avicii a murit la 28 de ani

DJ-ul suedez Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit vineri, la vârsta de 28 de ani.

El a fost găsit decedat în Muscat, Oman, în după-amiaza zilei de vineri, anunţă The Hollywood Reporter. Diana Baron, producătorul artistului, a declarat că Tim Bergling a fost găsit fără viaţă în oraşul Muscat, statul Oman. "Anunţăm cu regret pierderea lui Tim Bergling, cunoscut ca Avicii. A fost găsit mort în Msucat, Oman, vineri după-amiază", au transmis cei din staff-ul lui DJ Avicii. "Familia este devastată, cerem respectarea dreptului la viaţă privată în aceste momente dificile", a comunicat Diana Baron.

Tim Bergling a suferit în trecut de pancreatită acută, parţial din cauza consumului excesiv de alcool.

În 2016, Avicii a anunţat că se retrage din activitatea muzicală, iar ultimul său concert a fost susţinut la Ushuaia Ibiza Beach Hotel.
 
Avicii a fost un pionier al mişcării electronice Dance, obţinând două premii acordate de MTV, o distincţie Billboard şi două nominalizări Grammy, notează Mediafax. Cel mai mare hit al său a fost "Le7els".

În 2011 a debutat cu megahit-ul "Levels", iar de atunci a lansat piese cunoscute de publicul larg, precum "Wake Me Up", "Hey Brother", "You Make Me" şi "Waiting For Love".

A lansat două albume de studio, unul în 2013, iar altul în 2016. Avicii a fost, de asemenea, votat pe locul 3 în Topul anual al revistei DJ Magazine în 2012, iar în 2013 a primit două nominalizări la premiile Grammy.

Avicii a susţinut un concert şi în România, în 2015, în cadrul festivalului Untold, din Cluj.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod