Cine este Jessica si ce a facut? - What Jennifer Did, povestea fetei care ”a comandat” moartea părinților

What Jennifer Did, un nou documentar original Netflix analizează cazul Jessicăi Pan și incidentul ce a avut loc în noaptea de 10 noiembrie 2010 într-un oraș micuț și liniștit din Canada, când aceasta a sunat la 911 pentru a cere ajutor sub pretextul unei intrări prin efracție.
Ea a spus la momentul respectiv operatorului că trei hoți au spart ușa, i-au omorât mama (Bich Ha) și pe ea au legat-o. Tatăl ei (Huei Hann) a fost de asemenea rănit, însă a supraviețuit atacului și are nevoie urgentă de îngrijire medicală. Această știre a șocat locuitorii orășelului deoarece astfel de evenimente violente erau inexistente. În plus, mulți nu își puteau imagina cum familia Pan, o familie de emigranți vietnamezi, ar putea fi ținta aleatorie a unui atac de aceste proporții, fiindcă, după descrierea cunoscuților, erau muncitori, deschiși și generoși.

Tatălui i s-a indus coma pentru a-i spori șansele de supraviețuire, iar fiica lui a rămas unicul martor la îngrozitoarea scenă.
Povestea ei nu a funcționat însă foarte mult timp, întrucât poliția a realizat destul de repede că Jennifer avea antecedente în ce privește minciuna și manipularea. „Pânza de minciuni” în care se regăsea acum începuse să fie țesută cu mult timp înainte.

Documentarul semnat de Jenny Popplewell, care a făcut și American Murder: The Family Next Door, se folosește de material video de la interogări, de jurnalul fetei, de interviuri noi cu apropiații familiei și de mesaje pentru a contura un adevăr.
Filmul arată cum protagonista s-a prefăcut că este înscrisă la facultate și studiază pentru a intra în industria farmaceutică, falsificând chiar și o diplomă pentru a fi cât mai convingătoare. Părinții săi erau atât de obsedați de performanța academică și de reguli încât nu au observat ura crescândă a copilului lor față de ei. Citește mai departe...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod