Dorian Popa a lansat videoclipul piesei "Buze", în colaborare cu What’s UP

Dorian Popa a lansat single-ul şi videoclipul unei noi piese, numită "Buze", pe care a realizat-o în colaborare cu What’s UP.

Noul single, „Buze“, este compus de către Matteo şi Alama, în studioul Mattman Music, iar textul este scris de What’s UP şi Dorian Popa. Videoclipul de imagine este regizat de Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan.

Conceptul videoclipului este nou pe piaţa muzicala românească: setup-ul minimalist şi gândit în culori electrice, scenografia futurista şi aerul summerish păstrează toate aceeaşi temă  – o pereche de „Buze“ misterioase şi, totodată, extrem de ispititoare.

“După şapte luni de muncă intensă la acest proiect, ne-am declarat, în sfârşit, mulţumiţi de cum sună piesa, iar aşteptările mele sunt destul de mari“
, declară Dorian entuziasmat despre noul single şi videoclip „Buze“ featuring What’s UP.

Aşadar, cu toate că piesa a trecut în studio prin mai multe schimbări de-a lungul timpului, Dorian spune că abia atunci când colaborarea alături de What’s UP a fost certă, întreaga echipă a ştiut că a obţinut forma finală a single-ului. „Mă încântă foarte mult featuring-ul cu What’s UP, pentru că îl respect ca artist şi mă simt onorat“, adaugă Dorian.


"Sunt foarte fericit ca lansez o piesă în colaborare cu prietenul meu Dorian Popa pentru că am foarte multă încredere în el ca artist. Tot ce îmi doresc este ca aceasta piesă să vă rămână pe #Buze”, a declarat What’s Up.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod