Egalitatea de sanse intre femei si barbati. Romania pe ultimul loc din Uniunea Europeana


Apara-ti drepturile! Sesizeaza discriminarea pe antidiscriminare.ro!

Coalitia anti-discriminare ofera consiliere juridica online in mod gratuit tuturor celor discriminati. Consilierea e disponibila pe portalul antidiscriminare.ro.

Sistemul de consiliere este unul simplu de urmat, in 3 pasi. Acceseaza site-ul antidiscriminare.ro si pe prima pagina vei observa butonul „consiliere juridica online.” Un click pe buton te va duce la formularul prin care poti solicita consiliere. Formularul are cateva campuri obligatorii care trebuie completate cu urmatoarele informatii:

-numele sau pseudonimul pe care doresti sa il folosim
-o adresa de email pentru a iti raspunde la solicitare
-o scurta descriere a situatiei de discriminare cu care te confrunti
-intrebarile concrete pe care doresti sa le adresezi consilierului

Daca doresti, ne poti da si alte informatii suplimentare, cum ar fi criteriul in baza caruia consideri ca esti discriminat sau mai multe detalii despre modul in care ai incercat pana in acest moment sa iti faci dreptate.
Poti sa atasezi solicitarii tale si alte documente relevante pentru situatia in care te gasesti. Un expert jurist iti va raspunde la solicitare in termen de cinci zile lucratoare, pentru a te sfatui asupra pasilor ce trebuie urmati pentru ca autoritatile competente sa sanctioneze discriminarea.

Suntem alaturi de tine pentru o societate mai buna, unde dreptul celorlalti este si dreptul tau!

Atunci cand te confrunti sau observi un caz de discriminare, trimite-ne un mesaj pe antidiscriminare.ro si iti vom oferi asistenta juridica primara online.
Te vom ajuta sa identifici autoritatile publice catre care poti reclama nedreptatea cu care te lupti si te vom sfatui asupra modului in care poti actiona pentru a-ti apara drepturile si demnitatea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod