Prinţul Harry și Meghan Markle s-au logodit
Divertisment · Stiri / 27.11.2017

Casa Regala Britanică a anunțat oficial că prințul Harry și actrița americană Meghan Markle se vor căsători în primăvara anului viitor.

Casa Clarence, reședința oficială a Prințului Charles, a anunțat printr-o scrisoare oficială că Harry, în vârstă de 33 de ani, s-a logodit cu iubita sa, în vârstă de 36 de ani.

"Alteța Sa Regală Prințul de Wales este încântat să anunțe logodna Prințului Harry cu domnișoara Meghan Markle. Nunta va avea loc în primăvara anului 2018. Mai multe detalii despre nuntă vor fi anunțate ulterior", se arată în declarația oficială a Casei Regale.

"Alteța Sa Regală și domnișoara Markle s-au logodit la Londra, la începutul acestei luni. Prințul Harry i-a informat pe Majestatea Sa Regina și alți membri apropiați ai familiei. Prințul Harry a cerut și a primit, de asemenea, binecuvântarea părinților domnișoarei Markle. Cuplul va locui la Nottingham Cottage, din cadrul Palatului Kensington
", potrivit declarației oficiale.

Într-o declarație transmisă de Palatul Kensington, părinții lui Meghan Markle, Thomas Markle și Doria Ragland au declarat: "Suntem incredibil de fericiți pentru Meghan și Harry. Fiica noastră a fost întotdeauna o persoană blândă și iubitoare. Logodna sa cu Harry, care împărtășește aceleași calități, este un motiv imens de bucurie pentru noi, ca părinți. Le dorim o viață plină de fericire și suntem foarte încântați pentru ei".Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro