Sute de copii au luat cu asalt Kanal D saptamana trecuta

Vedetele statiei le-au prezentat culisele celor mai indragite show-uri.

Saptamana trecuta a fost una “altfel” si pentru Kanal D, care a primit cu bratele deschise sute de copii dornici sa descopere din tainele televiziunii. Invitatii au fost foarte incantati de vizita lor in platouri, avand ocazia sa cunoasca personal vedetele statiei, sa interactioneze si sa faca schimb de roluri cu prezentatorii.

Cu mic, cu mare, acestia au primit sansa de a experimenta ipostazele de prezentator, moderator, cameraman, reporter sau chiar de invitat in cadrul emisiunilor.

Vedetele-gazda i-au indrumat pe elevi si profesorii lor prin platourile de filmare ale emisiunilor ,,Teo Show”, ,,Roata Norocului”, ,,Te vreau langa mine”, “WOWBiz”, “Stirile Kanal D”, dar si prin redactiile show-urilor mentionate si au avut ocazia sa participe live la filmari.



Vedetele statiei, printre care Ilinca Vandici, Bursucu, Ana-Maria Barnoschi, Ilinca Obadescu, Ernest, Simona Patruleasa, Christian Sabbagh, Silvia Ionita, Gabriela Cristea, Tavi Clonda si-au intrat cu bucurie in postura de gazde, iar elevii au fost rasfatati din plin cu fotografii alaturi de starurile lor preferate si sumedenie de cadouri. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod