Mariah Carey a vândut inelul de logodnă de la fostul iubit: Valora zece milioane de dolari, l-a dat cu două

Vedeta a vândut inelul de logodnă pe care i l-a dăruit miliardarul australian James Packer. Ea a dat bijuteria care valoara 10 milioane de dolari pe mai puţin de un sfert din valoare.

Potrivit unei surse citate de New York Post, Mariah Carey a vândut inelul unui bijutier din Los Angeles contra unei sume de 2,1 milioane de dolari, mai puţin de un sfert din valoarea acestuia. "Mariah a anunţat recent că vrea să se rupă de trecut şi să rămână pozitivă. Asta înseamnă să renunţe la lucrurile materiale şi la emoţiile care o leagă de trecut, inclusiv la un inel de logodnă primit de la un fost iubit", a spus o sursă pentru Page Six.

O altă persoană din anturajul artistei a spus că tranzacţia a fost încheiată după semnarea unui acord de confidenţialitate care prevede că nu va fi confirmată nicio informaţie despre vânzarea inelulului.

"Echipa de relaţii publice a lui Mariah Carey încearcă cu disperare să păstreze povestea departe de presă şi l-a ameninţat pe bijutier că va fi dat în judecată dacă dezvăluie numele clientei", a mai spus sursa.

Conform New York Post, cântăreaţa în vârstă de 48 de ani nu a vândut inelul din cauza unor probleme financiare, în condiţiile în care ea deţine mai multe proprietăţi, iar activitatea sa decurge bine, cu numeroase turnee şi contracte.

Mariah Carey s-a logodit cu mogulul australian James Packer, proprietar de cazinouri, în ianuarie 2016, după o relaţie de peste un an.

Potrivit E! News, care a anunţat în premieră acest eveniment, omul de afaceri în vârstă de 50 de ani a cerut-o în căsătorie oferindu-i un inel cu un diamant de 35 de carate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod