Sfaturi de la specialiști pentru îngrijirea pielii în perioada rece

Odată cu temperaturile din ce în ce mai scăzute, corpul tău este nevoit să țină pasul cu noile schimbări, iar, ca de fiecare dată, pielea este cea care le resimte cel mai puternic.
Intrând zilnic în contact cu vremea rece, umiditatea scăzută sau sursele artificiale de căldură, aceasta se usucă și se înroșește mult mai ușor, pierzându-și din elasticitate și căpătând un aspect neplăcut. Tocmai de aceea, în această perioadă, tenul și corpul tău au nevoie de o îngrijire specială atât în ceea ce privește alimentația și stilul de viață, cât și prin produsele cosmetice cele mai potrivite, menite să ajute pielea să-și recapete aspectul sănătos și frumos.

Așadar, începe prin a te hidrata din interior, consumând cel puțin 8 pahare de apă zilnic, dar și ceaiuri calde atunci când poți. Nu uita să dormi minim 7 ore pe zi. Odată cu frigul de afară, corpul tău consumă și mai multă energie pentru a se adapta, iar tu îl poți ajuta oferindu-i suficiente ore de somn prin care, de altfel, vei evita și apariția inesteticelor cearcăne.
Pentru corp, folosește apă caldă, nu fierbinte, și limitează durata băii sau a dușului la mai puțin de 15 minute, pentru a nu sensibiliza și mai tare pielea. Alege haine din materiale care-ți lasă pielea să respire, fabricate din fibre naturale cum este bumbacul sau mătasea.

De asemenea, pentru pielea tenului și a corpului mult mai sensibilă în urma expunerii zilnice capriciilor vremii și temperaturilor scăzute, este esențial să alegi produse cât mai blânde cu ea. Folosite zilnic, acestea formează un strat protector la nivelul pielii, ajutând-o în același timp să evite pierderile de apă.
În acest sens, îți recomandăm noile dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ concepute de către experții Gerovital în colaborare cu specialiști în domeniul sănătății, care răspund nevoilor speciale de îngrijire a pielii prin formulări hipoalergenice, fără parabeni sau conservați. În plus, acestea au pe lângă rolul estetic și pe cel de tratare sau accelerare a procesului de vindecare a anumitor afecțiuni.  Astfel, pentru pielea feței, a fost creată Apa micelară care împrospătează tenul și îl demachiază blândă, reducându-i inflamațiile, precum și consecințele lor nedorite cum ar fi înroșirea sau durerea.
De asemenea, Crema pentru piele cu roșeață și scuame neutralizează petele roșii de piele descuamată specifice dermatitei seboreice, întărindu-i sistemul natural de apărare, iar Crema anticuperozică hidratantă SPF 10 calmează iritațiile și senzațiile de disconfort, având efect antiinflamator și ajutând inclusiv la mascarea roșeții. Pentru îngrijirea corpului, Gelul de duș cremă concentrată curăță delicat pielea sensibilă și uscată, asigurându-i protecție și hidratare intensă, de lungă durată. Alături de acesta, Crema corp pentru piele uscată are efect emolient, calmând senzațiile de mâncărime, îmbunătățindu-i elasticitatea și contribuind la regenerarea rapidă a pielii.
Produsele din întreaga gamă pot fi achiziționate din farmacii și online pe site-ul www.farmec.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod