Machiajul mov sidefat, trendul neașteptat al acestui sezon

Cosmeticele care oferă pielii o strălucire discretă și imită foarte bine acel luciu pe care tenul sănătos îl are în mod normal sunt cât se poate de populare
Scopul este ca tenul tău să pară cât mai hidratat și sănătos, iar strălucirea discretă a unui iluminator pentru pomeți te va ajuta să obții exact acest efect.

Dar un alt trend vine ca un val puternic din spate. Este vorba despre iluminatorul sau highlighter-ul în nuanțe sidefate de mov. Starurile au promovat cel mai mult acest look, iar celebra cântăreață Rihanna pare să fie o împătimită a acestui tip de machiaj. RiRi și-a prezentat noua gamă de produse cosmetice, așteptată cu sufletul la gură de fanele sale, dar și colecția de haine Fenty în cadrul New York Fashion Week.


Fiind ca de fiecare dată un trendsetter, Rihanna a atras atenția și prin machiajul purtat în cadrul unei petreceri care a avut loc la Londra. Vedeta a ales un fard de pleoape mov sidefat, continuat printr-un blush iluminator în tonuri mov.




Tonurile sidefate de mov aplicate pe pomeți, pleoape și chiar buze au cucerit rapid rețeau de socializare Instagram. Machiajul în astfel de nuanțe pare să devină un trend important acel acestui sezon și, de ce nu, al anului următor.

Iluminatorul are rolul de a oferi un plus de strălucire tenului și de a scoate în evidență trăsăturile.
Dar atunci când adaugi un strop de culoare, așa cum este în cazul unui fard de obraz cu tonuri mov, rezultatul este un machiaj deosebit, perfect pentru seară. 

Îl poți aplica atât pe pomeți, cât și pe buze. Gloss-ul de buze cu strălucire iridiscentă mov îți va oferi un look modern, nonconformist. De asemenea, poți încerca și machiajul monocromatic mov sidefat, care presupune folosirea aceleiași nuanțe de mov pentru pleoape, pomeți și buze. Iluminatorul mov cu strălucire irizantă este perfect pentru a realiza acest look, care se potrivește cel mai bine pentru un machiaj de seară.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod