Un nou trend inspirat de vedete: machiajul ochi de pisică realizat cu fard

În acest an îți vei putea face un machiaj în stil cat eye fără să folosești tuș sau creion dermatograf pentru a trasa acea linie perfect alungită, dificil de realizat
În ultimii ani, aplicarea fardului de pleoape într-o formă alungită a fost evitată cât se poate de mult. În schimb, trendurile au inclus fardul aplicat în jurul ochilor, într-un stil discret și natural. Dar makeup artiștii celebri, care se ocupă de machiajul vedetelor, au lansat un trend cât se poate de interesant, care va schimba radical machiajul ochilor în 2018. 

În acest an îți vei putea face un machiaj în stil cat eye fără să folosești tuș sau creion dermatograf pentru a trasa acea linie perfect alungită, dificil de realizat.
Noul trend poartă denumirea de machiaj alungit al ochilor sau machiaj cat eye fără eyeliner. Iar principiul de bază este simplu: fardul de pleoape este aplicat astfel încât să alungească linia genelor în sus, către exterior. Rezultatul este un look foarte sexy, ce amintește de machiajul ochi de pisică.

Printre vedetele care au încercat recent acest tip de machiaj se numără modelul Emily Ratajkowski, dar și actrițele Taylor Hill sau Sofia Carson.

Avantajul acestei tehnici este acela că poate fi pusă în practică mult mai ușor decât trasarea celor două linii perfect drepte cu tușul, care sunt necesare pentru un machiaj cat eye. 

Cum îți poți face un machiaj ochi de pisică folosind fardul?

Secretul este să aplici fardul de pleoape astfel încât să alungești linia genelor către tâmple. Poți face asta folosind un fard de pleoape într-o culoare ceva mai închisă, pe care să-l aplici formând acea codiță alungită a ochilor, așa cum ai aplica un creion dermatograf.
Este important să blenduiești foarte bine fardul pe pleoape, pentru a obține un look uniform. Poți accentua culoarea fardului aproape de linia genelor, atât pe pleoape superioară, cât și pe cea inferioară.

O altă variantă simplă prin care poți obține acest machiaj este de a folosi o pensulă unghiulară pentru aplicarea fardului. Tot ce trebuie să faci este folosești fardul de pleoape, de preferat unul mat pentru ca efectul să fie cât mai vizibil, și să accentuezi linia genelor, formând în exteriorul ochilor câte o codiță ce amintește de machiajul cat eye.
Pentru a intensifica nuanța fardului mat, pulverizează puțină apă pe pensula aplicatoare. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod