Horoscop 9 aprilie: Racul trebuie să ia în calcul că roata se întoarce


Fecioară


Trebuie să fii mai atent/ă la ce discuți astăzi, fiindcă toți ochii sunt ațintiți asupra ta! De asemenea, încearcă să ai un randament cât mai ridicat la locul de muncă mai ales dacă ești șef de echipă și vrei să stabilești un model de urmat pentru subalternii tăi!

Balanță


Te vei confrunta astăzi cu o problema financiară serioasă, pe care nu o poți depăși fără ajutor extern. Totuși, nu e cazul să te lași cuprins/ă de panică fiindcă rudele tale îți pot oferi oricând o mână de ajutor.
Trebuie doar să le spui că traversezi o perioadă mai dificilă!


Scorpion


În ultimul timp, ai evitat să îți asumi responsabilitatea la locul de muncă, iar astăzi o să primești o critică tocmai din această cauză. Nu te teme să spui lucrurilor pe nume, ori să acționezi în funcție de convingerile tale!

Săgetător


Vei avea parte de o zi excelentă din toate punctele de vedere. Din fericire, și partenerul tău a obținut un rezultat foarte bun la o competiție la care a participat și, datorită acestui lucru, aveți încă un motiv să sărbătoriți! Totuși, nu exagerați cu consumul de alcool!

Capricorn


S-ar putea ca șeful tău direct (ori superiorul acestuia) să fie schimbat din funcție în viitorul apropiat.
Fii fără grijă, acest lucru nu va avea nicio influență asupra ta, atât timp cât continui să îți vezi de treabă și să fii serios/serioasă! În schimb, cei care au fugit de muncă, au acum de ce să se teamă!


Vărsător


Petreci foarte mult timp la birou și, din această cauză, au început să apară diverse probleme medicale. În primul rând, vei acuza dureri de spate ori nevralgii. Nu e cazul încă să apelezi la medicamente, ieși la mișcare mai des și o să vezi că te simți mai bine!

Pești


Partenerul tău de viață este măcinat de o problema serioasă, dar încă nu e dispus să o împărtășească cu tine.
Nu trebuie să îl forțezi, îl vei închide și mai mult! În schimb, poți încerca să îi câștigi încrederea treptat și să îi faci sugestii subtile!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod