Ghidul răsfățurilor de primăvară: Reduceri la cursuri de design, parenting, modă şi istoria parfumului

Primăvara asta Fundația Calea Victoriei te încurajează să te dezvolți şi să-ți materializezi proiectele dragi, aşa că îți oferă reduceri tentante la cursuri de design, parenting, dezvoltare personală, modă şi wellbeing. Până pe 1 martie, beneficiezi de 15% reducere* la achitarea oricărui curs din lista de mai jos.

Învață de la un designer care sunt principalele stiluri și tendințe în decorațiunea interioară, care să te inspire când îți reamenajezi casa sau biroul.

Incearcă un look nou şi împrospătează-ți garderoba - atelierul de stil vestimentar te ajută să alegi haine care să-ți pună în valoare feminitatea și care să îți exprime caracterul.

Acordă atenție relațiilor tale, fie că e vorba de prieteni, colegi sau de viața de familie. Găseşti în programul lunii martie cursuri de life coaching, inteligență emoțională şi parenting, susținute de traineri şi psihologi experimentați.  Hrăneşte-ți mintea şi sufletul cu poveşti savuroase despre personaje feminine excepționale din România, despre evoluția şi rolul parfumului sau despre cele mai puternice arhetipuri ale feminității.

Iata lista de cursuri pentru luna martie:

Introducere în Design Interior - Stiluri decorative, din 1 Martie, de la 275 lei, redus la 234 lei; Femeile Celebre ale Romaniei, din 2 Martie, de la 110 lei, redus la 94 lei; Atelier de Stil vestimentar Feminin, din 7 Martie, de la 220 lei, redus la 187 lei; Atelier de Inteligenta Emotional, din 9 Martie, de la 220 lei, redus la 187 lei; Atelier de parenting: Ghidul familiei împlinite, din 11 Martie, de la 220 lei, redus la 187 lei; Life Coaching si metode de Autocunoastere, din 13 Martie, de la 220 lei, redus la 187 lei;
Zeiţele din noi – Arhetipuri ale feminitatii, din 15 Martie,  de la 165 lei, redus la 140 lei; Istoria Parfumului : seducţie şi creatori celebri, din 23 Martie, de la 165 lei, redus la 140 lei; Enjoy Classics: Mozart, Berlioz, Ceaikovski, Verdi şi Rachmaninov, din 24 Martie,  de la 250 lei, redus la 213 lei; Atelier de Nutritie: “Suntem ceea ce mâncăm”, din 30 Martie, de la 220 lei, redus la 187 lei.

Inscrieri şi detalii pe www.victoriei.ro, la telefon: 0735 863 846 şi pe mail: contact@victoriei.ro.

Reducerea nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri. Oferta este valabilă doar pentru plățile făcute până pe 1 martie 2017, în măsura locurilor disponibile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod