Alexandra Dinu, primită cu brațele deschise la Festivalul de Film de la Veneția

După doi ani, perioadă în care s-a mutat la Los Angeles pentru a-și continua cariera actoricească la Hollywood, Alexandra Dinu s-a întors pe covorul roșu în Italia, la Festivalul de Film de la Venetia. Actrița a fost primită cu brațele deschise de presa italiană cu prilejul premierei filmului “Loving Pablo”, fiind reținută pentru fotografii pe covorul roșu preț de 10 minute. Ulterior, Alexandra a acordat numeroase interviuri pentru cele mai importante televiziuni și reviste italiene.

Pentru apariția de la Veneția, Alexandra a ales să poarte o rochie neagră din dantelă, creată de designerul italian Alberta Ferretti, accesorizată cu bijuterii Pasquale Bruni.

Actrița și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de un grup de prieteni, printre care și celebrul nutriționist italian Gianluca Mech. Prezența celor doi de la Veneția precede o campanie internațională pentru produsele Tisanoreica, campanie ce urmează să fie lansată și în România în câteva săptămâni.

Alexandra a fost fotografiată pe covorul rosu și alături de Jeffrey Greenstein, unul dintre producătorii filmului “Loving Pablo”. Revenirea Alexandrei Dinu în centrul atenției are loc cu doar câteva luni înainte de premiera internațională a filmului “Bullet Head”, în care actrița joacă alături de un cast minunat, format din Adrien Brody, Antonio Banderas și John Malkovich.

Acesta este primul proiect de Hollywood în care actrița româncă este implicată, ea jucând rolul principal feminin.

În iarna anului 2018, Alexandra va putea fi văzută și în thriller-ul “Final Score”, în care joacă rolul principal alături de Pierce Brosnan. În acest film, Alexandra va surprinde cu un look diferit și inedit. După 17 ani de carieră de success în Italia, Alexandra Dinu și-a mutat activitatea profesională în Los Angeles, metropolă în care locuiește alături de fiul ei, Mario.

“Loving Pablo”, pelicula care-i are ca protagoniști pe Penelope Cruz și Javier Bardem, a avut premiera în afara concursului și a fost unul dintre cele mai așteptate filme din Festivalul de Film de la Veneția.  Produs de Millennium Films, pelicula ce surprinde viața amoroasă a lui Pablo Escobar ( Javier Bardem) și idila lui cu vedeta de televiziune Virginia Vallejo (Penelope Cruz) este considerată de criticii de specialitate un film cu mari șanse la premiile Oscar.

Atât Bardem cât și Cruz sunt elogiați de presă internațională pentru interpretarea magistrală din “Loving Pablo”. Regia este semnată de spaniolul Fernando Leon de Aranoa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod