Anca Serea și Adrian Sînă au sărbătorit Valentine’s Day în avans la Sinaia

Anca Serea a petrecut un weekend de neuitat la munte, în Sinaia, alături de soțul ei, Adrian Sînă, și de băiatul ei cel mare, David.

Îndrăgitul cuplu a ales, ca de fiecare dată când merg în această stațiune, Hotel Boutique Belvedere Sinaia, locul unde Anca și-a sărbătorit, anul trecut, ziua de naștere.  De această dată, cei doi soți au celebrat, în avans, Valentine’s Day, și au profitat de vremea perfectă pentru a merge la schi.

„Adi abia s-a întors din America, unde a înregistrat câteva piese noi, astfel că am decis să petrecem câteva zile frumoase împreună la munte, în locul nostru preferat, Hotel Boutique Belvedere Sinaia.

Adi a avut în acest weekend concert la Predeal, așa că deplasarea la Sinaia s-a suprapus la perfecție. Avem amintiri frumoase aici, de anul trecut, când am serbat ziua mea de naștere, și am fost foarte plăcut surprisă de amabilitatea oamenilor de aici și de calitatea excepțională a serviciilor. Am avut acum un weekend superb, am mers la schi, iar seara, la hotel, ne-am relaxat la Spa. Mereu revenim aici când vrem să petrecem câteva zile în care ne reîncărcăm bateriile”, declară Anca Serea.

Cele două vedete s-au cazat într-un apartament spațios, cu terasă și vedere spre masivele montane.
Au mers la spa, în zona special amenajată la subsolul hotelului, unde au avut piscină, mamam și jacuzzi, s-au delectat cu preparate bio gătite de chef-ul locației.  Anca și Adi Sînă au filmat întreaga experiență din weekend și au postat înregistrarea pe canalul lor de YouTube.  Dacă de această dată au fost la Sinaia doar alături de fiul cel mare al Ancai, David, anul trecut, cei doi soți au petrecut două nopți la Hotel Boutique Belvedere Sinaia și alături de copiii lor mici.

Surpriza cea mare a sosit în ultima seară petrecută atunci la Hotel Belvedere când Anca a primit un tort delicios cu ciocolată și fructe proaspete, oferit din partea echipei hotelului, cu doar câteva zile înaintea zilei sale de naștere, 2 februarie.
Gestul a luat-o prin surprindere pe frumoasa vedetă, apreciind foarte mult serviciile și atenția la detalii a echipei.  „Am petrecut un weekend liniștit în familie într-un loc minunat, la Hotel Boutique Belvedere Sinaia, o oază de liniște, frumusețe și aer curat. Suntem mândri de țara noastră!”, declara atunci Anca Serea.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod