Andreea Mantea si Victor Slav se alatura panelului vedetelor de la „Super Potriveala”

Andreea Mantea si Victor Slav se alatura vedetelor care vor fi prezente in platoul „Super Potriveala”, la Kanal D! Cei doi indragiti prezentatori de televiziune au acceptat entuziasmati provocarea, asa ca fanii lor ii vor putea urmari „la joaca”, incepand din aceasta toamna.

Reamintim ca o serie de vedete foarte iubite de publicul din Romania isi vor pune la bataie umorul si priceperea in platoul emisiunii prezentate de George (Jorge), pentru a se „potrivi” in jocurile de cuvinte cu concurentii non-vedeta.
In fiecare editie a emisiunii, acestia din urma isi vor testa abilitatile si se vor distra pe cinste alaturi de sase vedete de top, incercand sa afle cuvintele lipsa dintr-o propozitie. „Potrivirea” care aduce punctele participantilor la competitie se obtine atunci cand un concurent si un membru al panelului ofera un raspuns identic/similar. Miza concursului este uriasa, in fiecare editie a show-ului concurentii avand posibilitatea sa castige 25.000 de lei.

”Super Potriveala” (original: „Match Game”) este un format international longeviv care s-a bucurat de succes in intreaga lume.
Emisiunea a avut premiera in 1962 si este considerata una dintre cele mai de traditie si de succes emisiuni –concurs internationale. Din toamna aceasta, Daniel Buzdugan, Teo, Maria Buza, Andreea Banica,  Axinte, What’ s Up, Andreea Mantea si Victor Slav vor veni in platoul „Super Potriveala”, alaturi de concurentii emisiunii. O serie de vedete foarte iubite de publicul din Romania se vor schimba in panel, de-a lungul sezonului, iar George va fi la carma acestei competitii debordand  de umor, suspans, emotie si premii uriase.      

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod