concerte @ Hard Rock Cafe

Vineri, 26 ianuarie, ora 22.30 – Concert BOSQUITO
BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, pe 26 ianuarie, începând cu ora 22:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe româneşti - BOSQUITO! 
 
Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin, cu o gamă largă de influenţe - de la muzică ţigănească, balcanică, până la elemente simfonice şi de hard rock. În perioada 2002 – 2006 multe dintre piesele lor au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, “Bosquito” (2000), “Sar scântei”(2001), “Cocktail Molotov” (2003), “Fărâme de soare” (2004) şi “Babylon” (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar membrii săi au declarat că această perioada a fost una recreaţională. Tot în acest timp au lansat şi piesa "Întuneric în culori", alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică, iar apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira. 

Vino la Hard Rock Cafe să asculţi hituri precum: “Hopa Hopa”, “Două mâini”, “Când îngerii pleacă”, “M-ai dat peste cap”, “Tu eşti iubita mea”, mult cunoscutul refren “Dă-i înainte cu tupeu” al piesei Pepita şi multe alte surprize. 

Biletele pentru concertul BOSQUITO pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare. 
 
Biletele au următoarele preţuri: 
- 60 de lei cu loc la masă
- 80 de lei, VIP, cu loc la masă  în faţa scenei. 
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.
 
 

Sambata, 27 ianuarie, ora 22.30 – Concert V.O.X. 

O trupă născută din pasiunea pentru muzică și spectacol, îți pregăteste un concert cu refrene de suflet, piese noi și hituri care au scris istorie, pe 27 ianuarie, la Hard Rock Cafe. 
V.O.X. o are în prim plan pe Iuliana Dobre, fostă concurentă ce a impresionat juriul de la a sasea ediție a emisiunii Vocea Romaniei cu forța vocală, expresivitatea deosebită și atitudinea de rockstar înnăscut.
Alături de ea îi mai regăsiți pe Cornel Puscasu – voce, Gabi Negoiasa – clape, Claudiu Cojocaru – chitară, Geo Stație – chitară bass, Filip Adrian – tobe, Radu Clipa (trombon), Sofian Miron (sax) si Sorin Robu (trompeta). 
Despre vocația sa pentru o carieră muzicală, Iuliana a declarat: “Sunt dependentă de muzică pentru că sunt dependentă de sentimente. Pentru că sunt o butelie de trăiri, care trebuie să elimine treptat și controlat presiunea, ca să nu explodeze.” 
Cu asemenea premize, concertul ce va începe la ora 22.30 nu poate fi decât incendiar, așa că nu îl rata!
Intrarea este liberă.
 
 

Miercuri, 31 ianuarie, ora 21.30 – Concert THE MOTANS 

Pe 31 ianuarie, de la ora 21:30, te aşteptăm la Hard Rock Cafe la un concert live cu noua senzaţie a muzicii româneşti, The Motans! Pentru un show total, nu vor fi mese în faţa scenei. 
 
“Versus” este una dintre piesele care au fost îndrăgite de public şi pentru care The Motans a lansat un videoclip. “Am scris ‘Versus’ în 2-3 zile, toată piesa pe emoţii.
Nu m-am gândit că va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, în primul rând. Am fost însă plăcut surprins când am văzut că oamenii au luat-o la suflet şi mulţi s-au regăsit în ea”, a declarat trupa. ”Clipul este de fapt o metaforă vizuală, dar care conţine un story line. E un produs marca Global Records şi a fost regizat de Ionuţ Trandafir, iar linia melodică reprodusă de către Alex Cotoi. Întreaga echipa a lucrat cu multă dăruire şi entuziasm şi le mulţumesc”, a mai spus The Motans.
 
The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova de 27 de ani, care a decis să îşi urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu doar un an.
 
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.
 
Biletele au următoarele preţuri:
 
- Cu loc la masă în sală: 79 lei (număr limitat de bilete)
- Fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans: 45 de lei.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod