Crema Elseve Ulei Extraordinar Oil in Cream

Elseve Ulei Extraordinar introduce prima formula nutritiva cu 3 noi produse dedicate parului uscat. Cu o formula bazata pe 6 uleiuri de flori pretioase, noul Oil in Cream aduce beneficiile deja cunoscute ale gamei Ulei Extraordinar in doua noi forme: crema si spray bi-fazic. Oil in Cream face posibil ca dorintele parului uscat sa devina realitate chiar si dupa spalare.

Crema Elseve Ulei Extraordinar Oil in Cream iti ofera 3 moduri in care va poate alinta parul chiar si dupa spalare:

1. poate fi folosita pe parul umed pentru o hranire intensa, fara a ingreuna parul si fara a necesita clatire.

Aplicati crema de marima unei nuci in palma si distribuiti uniform pe toata lungimea parului.
2. inainte de uscare pentru protejarea fibrei capilare impotriva temperaturilor extreme ale uscatorului de par. Aplicati pe lungimea parului si pe varfuri.
3. sau ca element de styling, crema oferind parului stralucire si mai multa usurinta la coafare. Aplicati crema de marimea unei alune in palma si distribuiti uniform pe toata lungimea parului.

Acum va puteti bucura de uleiurile extraordinare sub forma unei creme cu textura usoara si parfum sublim ce este absorbita instantaneu de par.

Descoperiti uleiurile extraordinare* intr-o crema bogata, cu un parfum sublim. Instantaneu absorbita, crema invaluie fibra capilara pentru o hranire intensa, fara a ingreuna parul. Incredibil de catifelat, parul foarte uscat sau ondulat isi recapata fluiditatea si vitalitatea extraordinara.

*Extracte de uleiuri

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod