Noua gama pentru ingrijirea pielii Rogé Cavaillès

Roge Cavailles și-a propus pentru această vara să sfideze timpul. Expertul pielii sensibile și delicate propune toată eficacitatea Nutrissance într-un produs inovator, extrem de rapid și eficient: Laptele Hidratant Spray Express ce face hidratarea zilnică mai ușoară. Ultra-practic, acest spray difuzează o textură lejeră și non-grasă pe toate zonele corpului care se absoarbe instantaneu, iar tu te poți îmbrăca imediat dupa aceea, fără să îți faci griji că îți vei păta hainele.

Nicicând hidratarea nu a fost mai simplă, iar dacă te gândești și la zonele mai puțin accesibile din spatele picioarelor sau pe spate, visul tău tocmai ce a devenit realitate: într-un singur minut, pielea este hidratată și catifelata complet, iar tu îți poți relua imediat activitățile.

Spray-ul pulverizează laptele în picături foarte mici. Ultra-lejere și non-grase, ele pătrund instantaneu în piele. Formula îmbogățită cu complexul de agenți surgras și vitamine este special creată pentru a asigura confortul pielii uscate și sensibile. Dacă agenții surgras ajută la refacerea filmului hidrolipidic protector al pielii, în timp ce o lasă să respire, vitaminele (Vitamina E + Provitamina B5 + Vitamina B3) și oligo-elemente o repară în profunzime. Pielea reține astfel mai bine apa, luptând împotriva uscării.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod