Păstrează luminozitatea și strălucirea părului blond

Cu blondele nu te pui, dar măcar le poți da un sfat. Părul blond este special, este strălucitor și plin de farmec. Este simbolul ultra-senzualității. Pentru un astfel de păr, grija față de culoare rimează întotdeauna cu luminozitate maximă.

Firul blond nu este deosebit de uscat, dar are nevoie de tratamente de hidratare ușoare, care conțin mai multe ingrediente active hidratante. Produsele de îngrijire special concepute pentru părul blond conțin, de asemenea, ingrediente active care absorb particulele de magneziu și calciu care contaminează apa, mărind astfel luminozitatea naturală a părului. Adăugarea de pigmenți de aur și argint intensifică culoarea blondă și reflectă foarte bine lumina.


Și dacă ești în căutarea unui produs care să răspundă nevoilor tale, la Wella Professionals găsești INVIGO COLOR RECHARGE COOL BLOND SHAMPOO – pentru luminozitatea părului blond, pentru împrospătarea culorii.
Un șampon îmbietor, cu note de vârf florale, note de mijloc de trandafiri și note de bază senzuale, cu vanilie și lemn de santal


Cum acționează?
Acest șampon violet previne apariția nuanței nedorite de galben și implicit oxidarea culorii părului.

Lasă părul moale la atingere.


Cum aplici?

Distribui uniform pe păr, masezi, lași să acționeze 3-5 minute și apoi clătești foarte bine. Repeți procedura, dacă e necesar.


Rezultatul obținut:
Șamponul oferă îngrijire intensă ce netezește firul de păr. Conține pigmenți coloranți ce reîmprospătează nuanțele de blond și ajută la eliminarea reflexiilor nedorite. Reîmprospătează și menține luminozitatea și vitalitatea culorii părului blond, indiferent dacă acesta este natural, colorat sau decolorat.


Dacă vrei ca blondul tău să strălucească, încearcă INVIGO COLOR RECHARGE COOL BLOND SHAMPOO de la Wella Porfessionals.Preț: 39 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod