Scandal la Vocea României. Tudor Chirilă îşi acuză eleva de concurenţă neloială!


Tudor Chirilă, revoltat de campania făcută de Consiliul Judeţean Satu Mare
Adrian Ştef, preşedintele consiliului judeţean Satu Mare, are 35 de ani şi reprezintă formaţiunea politică ALDE, condusă de actualul preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Implicarea unui politician local în promovarea unui concurent al show-ului Vocea României a stârnit revolta lui Tudor Chirilă, cel care a ales-o pe Tincuţa Fernea în echipa sa fără să ştie nimic de această campanie desfăşurată pe plan local.
”În weekend-ul care a trecut am primit mai multe mesaje legate de susținerea primită de una dintre concurentele din echipa mea, Tincuța Fernea, de la Consiliul Județean Satu Mare.
Am primit poze cu panouri outdoor de prin oraș, link-uri cu articole de presă, capturi de pe site-ul CJ Satu Mare etc. Se pare că președintele Consiliului Județean Satu Mare a susținut chiar și o conferință de presă în care anunța susținerea Tincuței din partea instituției. S-au printat afișe și flyere cu grafica preluată de pe pagina de Facebook Vocea României pe care Consiliul Județean Satu Mare și-a pus propria siglă. O parte din materialele promoționale foloseau inclusiv fotografia mea și a lui Marius Moga (cei doi antrenori care ne-am întors la Tincuța la audițiile pe nevăzute) și logo-ul Vocea României fără acordul deținătorilor drepturilor.
În acest sens Pro  TV va transmite o notificare Consiliului Județean Satu Mare prin care le vor cere să îndepărteze imediat materialele în cauză și să nu continue  folosirea logo-urilor și imaginilor menționate”, a scris liderul trupei Vama pe blogul său.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elly pe 16 Dec 2015, 10:16
    Bravo Tudor!

    ....In cazul acesta , cu parere de rau, dar Tincuta ar trebui scoasa din emisune, nu Tudor si primarul demis. Ce fac organele statului in acest caz?

    1
    0

  • Mihaela pe 10 Dec 2015, 01:38
    Corect!

    Imi place de Tudor ca are curajul sa vorbeasca si de acest aspect. Sper ca Vocea Romaniei sa fie castigata pe merit!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod