Scandal la Vocea României. Tudor Chirilă îşi acuză eleva de concurenţă neloială!


Adrian Ştef, 35 de ani, şeful judeţului Satu Mare, un politician din ALDE
Din desfăşurarea campaniei, se poate înţelege că ne aflăm în faţa unui fenomen nou, un politician local îşi leagă numele de un concurent care participă la o emisiune TV cu mare audienţă. Adrian Ştef, şeful judeţului, se promovează, speculând interesul imens pe care-l trezeşte Vocea Românie, apăsând pedala patriotismului local. Problema e că nimeni nu i-a întrebat pe cetăţeni dacă vor să se implice într-o astfel de campanie, iar aceasta nu poate fi finanţată din taxele lor.
Există elemente vizibile de ilegalitate a demersului.
”Din punct de vedere al regulamentului concursului nu există argumente că Tincuța Fernea ar fi încălcat regulile emisiunii. Suportul acordat de un consiliu județean, consiliu local, organizație non-guvernamentală, societate comercială sau orice altă terță parte, publică sau privată, unui concurent la Vocea României nu încalcă regulile acestei emisiuni. Modul în care acest suport este acordat este la alegerea terței părți, iar acest lucru este valabil și în cazul de față.
Din punctul meu de vedere, implicarea unei instituții publice într-un astfel de concurs de divertisment înseamnă un sprijin nejustificat pentru un concurent și nu mai are nicio legătură cu ceea ce se întamplă pe scenă. În plus, este un gest de imixtiune politică, pentru că știm cine sunt reprezentanții consiliilor județene și cum au fost aleși. Mă revoltă mai ales faptul că s-au folosit de imaginea mea fără acordul meu. În plus, presupun că un astfel de sprijin acordat de un Consiliu Județean se face din banii contribuabililor și mă întreb dacă este de interes public.
Pe de altă parte, câți posibili tineri artiști sunt sprijiniți în mod real de Consliliul Județean Satu-Mare? Și în baza căror criterii se selectează artiștii care merită să fie sprijiniți?”, s-a întrebat Tudor Chirilă pe blogul său.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elly pe 16 Dec 2015, 10:16
    Bravo Tudor!

    ....In cazul acesta , cu parere de rau, dar Tincuta ar trebui scoasa din emisune, nu Tudor si primarul demis. Ce fac organele statului in acest caz?

    1
    0

  • Mihaela pe 10 Dec 2015, 01:38
    Corect!

    Imi place de Tudor ca are curajul sa vorbeasca si de acest aspect. Sper ca Vocea Romaniei sa fie castigata pe merit!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod