10 motive pentru care fostul tău vrea să rămâneți prieteni

Deși ar putea părea o propunere tentantă, trebuie să iei în considerare mai mulți factori înainte de a accepta să rămâneți prieteni.
Despărțirea nu e lucru ușor, mai ales dacă tu și partenerul tău vă cunoașteți de mult. Cu toate acestea, dacă fostul tău îți propune să rămâneți prieteni după despărțire, s-ar putea să fii și mai confuză decât erai deja.

Deși te încântă ideea, s-ar putea să te bântuie câteva întrebări, cum ar fi de ce își dorește acest lucru după toate evenimentele neplăcute dintre voi.

10 motive pentru care fostul tău vrea să rămâneți prieteni:


Regretă că s-a despărțit de tine


Fostul tău regretă că s-a despărțit de tine și, probabil, își dorește să reia legătura cu tine. În febra momentului, toți spunem lucruri pe care le regretăm mai târziu.

Fostul tău simte că a fost o decizie pripită și vrea să repare lucrurile făcând primul pas prin prietenie.

Își dă seama de avantaje


Deodată, fostul tău și-a dat seama că se bucura de numeroase beneficii în timpul relației cu tine. Ar putea fi vorba de partea romantică sau ar putea fi ceva la fel de practic precum împărțirea cheltuielilor.
În orice caz, te roagă să fiți prieteni pentru că îi lipsesc avantajele de a face parte din viața ta.

Îi lipsește prietenia dintre voi


Dacă ați fost prieteni înainte de a fi împreună, sunt șanse ca fostul tău să te contacteze pentru că îi lipsește compania ta. Poate că relația nu a funcționat, dar încă tânjește după prietenia ta.

Vrea pace


Fostul tău nu este interesat să reia relația cu tine, dar nu vrea să trăiască în amărăciune. Prin urmare, încearcă să îndulcească situația fiind cel puțin prieteni. De cele mai multe ori este pentru o scurtă perioadă de timp, cât să se potolească lucrurile.

Te ține de rezervă


Poate că a crezut că își va găsi pe cineva la scurt timp după despărțire. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a întâmplat, iar acum s-a trezit singur, tânjind după companie.
A deveni prieten cu tine poate funcționa ca soluție temporară sau o soluție rapidă pentru a-și satisface dorința de atenție până găsește pe altcineva.

Este speriat de schimbare


Ar putea fi greu să încetezi brusc contactul cu cineva care a fost prezent în viața ta zi de zi în ultimele luni sau ani. Fostul tău nu și-a dat seama mai devreme, dar acum pare să realizeze schimbarea și este speriat de ea. Așadar, o modalitate grozavă de a te avea în continuare în viața lui fără vreo implicare romantică este prin prietenie.

Vrea să aibă controlul


Unii oameni se bucură să fie cei care domină. Ei se bucură de controlul nedrept pe care îl au asupra vieții oamenilor. Fostul tău te poate convinge să fiți prieteni doar pentru a se bucura de reușita că i-ai cedat.

Păstrarea prietenilor comuni


Dacă amândoi aveți prieteni comuni, poate părea o propunere utilă ca fostul să îți ceară să rămâneți prieteni. Astfel, se reduc situațiile stânjenitoare.
Acest lucru este valabil atunci când tu, fostul tău și prietenii comuni vă întâlniți des. El îți poate cere să rămâneți prieteni astfel încât atmosfera să rămână distractivă și cordială și niciunul dintre voi să nu fie nevoit să iasă din grup.

Vrea să pară personajul pozitiv din poveste


Poate că fostul tău nu a fost niciodată îndrăgostit de tine. Poate că relația a fost unilaterală, o aventură sau o pasiune, iar acum s-a terminat. Cu toate acestea, el nu vrea să se dea de gol și își dorește să-și creeze o imagine de personaj pozitiv și se asigură că există armonie între voi cu o ofertă de prietenie.

Vrea să fiți "prieteni cu beneficii"


Un alt motiv pentru care fostul tău dorește să fie prieten cu tine este că vrea sex fără obligații. O relație fără angajamente și libertatea de a face ce vrea este o perspectivă convenabilă, îi oferă tot ce este mai bun din ambele lumi.
El încearcă să te convingă să îi permiți să revină în viața ta doar pentru ca el să poată continua să profite de sentimentele tale până când își găsește o parteneră stabilă.



Sursă: momjunction.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod