20 de semne că fostul nu se mai întoarce la tine

Cea mai grea parte a unei despărțiri este perioada de după în care te întrebi dacă se va întoarce la tine sau chiar speri că o va face.

În multe cazuri, oamenii se întorc la foștii parteneri după despărțire.

Acest lucru se întâmplă, de obicei, pentru că își dau seama cât de importanți sunt aceștia și că nu pot trăi fără ei.

Cu toate acestea, nu toți realizează acest lucru și împăcarea nu este ceva de luat în calcul.

În primul rând, trebuie să stabilești dacă este sau nu inutil să speri la o împăcare.

În orice caz, fostul tău este un fost cu un motiv!


De fapt, ar putea exista mai multe motive în spatele despărțirii tale. Uneori, cauzele nu sunt prea grave și poți foarte bine să iei în considerare o a doua șansă. Cu toate acestea, este înțelept să nu ai prea multe așteptări cu privire la calitatea relației.

Dar, dacă despărțirea se produce din motive mai grave, trebuie să te gândești serios.

Cât timp ar trebui să aștepți ca fostul să se întoarcă la tine este cu siguranță o problemă dificilă.

O viață ai! Odată ce vezi semne că nu se va întoarce niciodată, ar trebui să-ți vezi de viața ta. Nu trebuie să rămâi blocată în trecut, să-l implori să vină înapoi la tine!

  • 20 de semne că fostul nu se mai întoarce la tine:


Și-a găsit pe altcineva


Fostul tău a început o nouă relație. Ai putea simți că e o pierdere sau chiar o trădare, dar mai mult decât orice, este un semn că și tu ar trebui să încerci să mergi mai departe. Dacă fostul tău a reușit să găsească pe cineva nou, atunci fă-o și tu. Dar, mai întâi, fă-ți timp pentru tine, adună-ți gândurile, vorbește cu prietenii tăi și concentrează-te pe propria persoană.

Te vorbește de rău


Acesta este unul dintre cele mai urâte lucruri pe care cineva le-ar putea face după o despărțire. Dacă fostul tău face asta, nu merită să aștepți să se întoarcă la tine.
Oamenii cu personalități negative au tendința de a vorbi de rău despre tine, astfel încât să poată arunca întreaga vină pentru despărțire pe tine.

Dacă te vorbește de rău în fața prietenilor comuni și familiei, este un semn serios că vrea să te rănească și că nu vrea să se întoarcă la tine. De asemenea, este un semn că este timpul să începi să mergi mai departe cu viața ta.

Se bucură de viața lui


Pare că a trecut peste despărțirea de tine. Puține lucruri dor la fel de mult precum să-l vezi fericit fără tine.

Primele zile după o despărțire pot fi grele pentru oricine. Dar, dacă fostul tău sărbătorește despărțirea și plănuiește călătorii și vacanțe imediat după, este un semn clar că nu are de gând să se întoarcă la tine.


Cel mai bun curs de acțiune pentru a trece peste despărțire este de a te concentra și tu pe a te face fericită. Nu vei obține nimic bun gândindu-te la ce face el, în schimb, acordă-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a-l scoate definitiv din mintea ta.

Se reinventează


Un nou stil de viață sau un nou look este un semn sigur că a trecut peste. Când stai cu cineva o perioadă lungă de timp, uneori singurul mod de a o lua de la capăt este să te resetezi. Acest lucru ar putea însemna o nouă culoare a părului sau poate că s-a decis brusc să ducă o viață tipică de burlac aventurier. Indiferent despre ce schimbare ar fi vorba, el face tot posibilul să o ia de la zero și tu ești datoare să faci același lucru și să începi noua ta viață.


Nu există semne de gelozie


Dacă cineva are sentimente pentru tine, este firesc să devină puțin gelos atunci când ieși cu alții. Dacă chiar și după ce te-a văzut cu altă persoană, fostul tău nu dă semne de gelozie, este un indiciu clar că nu îi pasă de ceea ce se întâmplă în viața ta.

Indiferent dacă ieși cu cineva, te întâlnești cu cineva sau intri într-o relație serioasă, nu contează pentru el. (Citește continuarea pe pagina următoare...)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod