Cazuri reale cu fantome. Cele mai bântuite locuri din lume

 
Fantomele de la Gettysburg, SUA
 
Câmpul de bătălie de la Gettysburg, renumit pentru importanța sa decisivă în Războiul Civil American, a devenit de asemenea un loc prolific pentru legende și povești despre fantome.  Multe dintre acestea sunt legate de spiritele soldaților căzuți, care, se spune, încă bântuie locul confruntării lor finale.
 
Devil's Den, o secțiune a Câmpului de Bătălie de la Gettysburg, este cunoscută pentru aparițiile misterioase ale unor soldați fantomă.
Vizitatorii au raportat că au observat figuri îmbrăcate în uniforme de epocă.
 
În diverse locații de pe câmpul de bătălie, inclusiv în zona cunoscută ca "The Wheatfield", vizitatorii au raportat că au auzit sunete stranii – strigăte, zgomote de arme, nechezat de cai, deși nu exista nicio reconstituire în desfășurare.
Pe Little Round Top, oamenii au relatat că au văzut figura unui general despre care se crede că este Gouverneur K. Warren, un personaj cheie în bătălia de la Gettysburg. 
 
Drumul Sachs, învăluit în mister și legende întunecate, este renumit pentru aparițiile sale fantomatice.
Se spune că aici bântuie spiritele soldaților decapitați.
 
În locurile folosite ca spitale de campanie în timpul bătăliei, vizitatorii au relatat că au văzut fantomele soldaților răniți și ale medicilor care îi îngrijeau. Aceste apariții sunt adesea însoțite de senzații intense. (Citește continuarea în pagina următoare...)
18 Ianuarie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod