Cazuri reale cu fantome. Cele mai bântuite locuri din lume

 
Hotelul Stanley, SUA
 
Hotelul Stanley din Estes Park, Colorado, nu este doar o sursă de inspirație pentru literatura de groază, ci și un centru de activitate paranormală. Poveștile care învăluie acest hotel istoric sunt la fel de captivante și misterioase precum coridoarele și camerele sale.
 
Se spune că F.O. Stanley, fondatorul hotelului, și soția sa, Flora, sunt văzuți adesea bântuind holurile hotelului. 
Camera 217, cunoscută ca sursa de inspirație pentru Stephen King în scrierea romanului 'The Shining', este înconjurată de fenomene misterioase și inexplicabile.
Atât vizitatorii, cât și angajații hotelului, au relatat evenimente neobișnuite în această cameră: obiecte care se mișcă de la sine, lumini care se aprind și se sting fără intervenție umană, și zgomote ciudate care perturbă liniștea vizitatorilor.
 
Pe holurile hotelului, în special la etajele superioare, vizitatorii au raportat sunete de pași și râsete de copii, chiar dacă nu se afla niciun copil în apropiere. Aceste sunete par să provină din nimic și să dispară la fel de brusc.
 
Vizitatorii camerei 428 au relatat că au văzut umbre care se mișcă și au auzit sunete de pasi și râsete neobișnuite. Se spune că în această cameră bântuie spiritul unui cowboy care apare la picioarele patului.
 
Sala de bal este un alt loc unde se raportează activități paranormale.
Angajații au povestit că au auzit muzică din sala de bal atunci când aceasta este complet goală. (Citește continuarea în pagina următoare...)
18 Ianuarie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod