România, jos pălăria! este show-ul super-distracției din această toamnă, la Pro TV

Pro TV pregătește o toamnă plină de surprize, care va aduce în casele telespectatorilor cele mai bune voci, emoții, adrenalină, suspans, dar și cât mai multă distracție! România, jos pălăria! este noul format achiziționat de Pro TV, care le promite telespectatorilor că se vor distra alături de întreaga familie.

România, jos pălăria! este un show despre celebrarea cu nostalgie, dar în același timp cu umor și auto-ironie a evenimentelor și oamenilor, care au pus amprenta puternic pe țara noastră. Emisiunea este un concurs pe echipe de vedete, care vor trebui să treacă prin probe amuzante de cultură generală, toate având ca temă România. Fie că este vorba despre geografie, istorie, cultură urbană, muzicală sau cinematografică, concurenții vor trebui să dea răspunsurile corecte pentru a câștiga cât mai multe puncte și a ajunge în runda finală.

Carismaticul Florin Busuioc, prezentatorul acestui show, a declarat: „Nu știu alții cum sunt, dar eu nu sunt alții! Totuși, fac parte din numărul mare de oameni care iubesc cu patimă țara asta, pentru că în pofida tuturor ciudățeniilor, apucăturilor sau derapajelor pe care le-am avut în istorie, suntem o țară jos pălăria! Iată că această emisiune vine într-un moment în care chiar avem nevoie să ne aduce aminte de tot ce e valoros, emoționant, de tot ce merită să fie luat în râs pentru că suntem o nație cu bune și cu rele, dar mai ales cu lucruri senzaționale! Luați-vă familia, așezați-vă în fața televizorului și trăiți împreună cu noi bucuria și emoția de a face parte din această nație superbă și nu uitați ca la final, cu mândrie, să spuneți România, jos pălăria!”.

Tania Popa și Cătălin Neamțu sunt maeștri ai improvizației, comediei și divertismentului, toate acestea fiind calități perfecte pentru rolul lor de căpitani de echipă.

Cei doi sunt pregătiti să lupte cu toate armele umorului alături de echipele lor. "De mult îmi doream să fac parte dintr-un astfel de proiect pentru că îmi place să îmi exploatez mintea, să învăț. La acest proiect voi veni cu foarte multă nerăbdare, mult entuziasm, bucurie, emoție și, de ce nu, frică, pentru că eu sunt competitivă și îmi place să câștig. Faptul că vin din Republica Moldova o să mă facă și mai încrâncenată să studiez, să caut, să cunosc și mai multe despre România. În fiecare emisiune voi avea ceva nou de învățat. Este multă distracție, amuzament, umor și cel mai important, ceea ce îi place românului: cultură generală!”, a declarat Tania Popa.

Sunt încântat să fac parte din acest proiect pentru că-mi place foarte mult echipa.

Și când zic echipa, zic toată. Si cei care se văd la TV și cei care nu. Sunt convins că într-o atmosferă ca cea pe care am găsit-o aici, cu poftă de joacă și chef de viață, avem toate șansele să ne iasă „jos pălăria”! De ce ar trebui să se uite oamenii? Pentru că este o emisiune despre România, cu „bufet suedez”! Găsești de toate la noi. Emoție, distracție adrenalină, toate într-un cadru relaxat, ca între prieteni. Este o emisiune curată, cu multă energie pozitivă la care se pot uita toate categoriile de vârstă. De la grupa mică pân' la mama mare :).  Tania este o parteneră foarte bună, este permanent conectată și construim împreună. Avem unelte comune pentru că am jucat 10 ani împreună pe aceeași scenă în spectacole de improvizație.
Busu este cel care ne dă timpul precis, nu cel probabil, și menține un echilibru între cele două echipe. Sunt onorat că lucrăm împreună.
”, a declarat Cătălin Neamțu.   

Din această toamnă, telespectatorii vor afla lucruri inedite despre România, vor râde și se vor distra alături de Busu, Tania Popa, Cătălin Neamțu și vedetele lor preferate.            

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod