10 vedete care au scăpat de moarte în mod miraculos

 
Kanye West 
 
Kanye West, unul dintre cei mai influenți artiști din lumea muzicii contemporane, a avut propria întâlnire cu destinul în 2002. Înainte de a deveni cunoscut pe plan internațional, West a suferit un accident de mașină sever care i-a pus în pericol viața.
 
În timp ce se întorcea de la un studio de înregistrări în Los Angeles, mașina în care se afla rapperul s-a ciocnit frontal cu un alt autovehicul. Impactul a fost atât de puternic încât Kanye a suferit fracturi multiple la maxilar, fiind nevoit să îndure o intervenție chirurgicală majoră pentru a-și repara oasele distruse.
Maxilarul său a fost închis și înfășurat în fire metalice în timpul procesului de recuperare.
 
În loc să se lase copleșit de această experiență traumatizantă, West a transformat-o într-o sursă de inspirație. În timp ce gura lui era încă închisă de firele metalice, a înregistrat melodia "Through The Wire". Această piesă a devenit una dintre primele sale hituri și a marcat debutul său fulminant în lumea muzicii. Dintr-un eveniment care ar fi putut să îi curme ascensiunea, Kanye West a creat un catalizator pentru succesul său ulterior. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
25 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod