10 vedete care au scăpat de moarte în mod miraculos

Harrison Ford 
 
Harrison Ford, cunoscut pentru rolurile sale legendare în filme precum "Indiana Jones" și "Star Wars", este un pilot dedicat în viața reală. Însă, în 2015, pasiunea lui pentru zbor a dus la o experiență aproape fatală atunci când avionul său de epocă, un Ryan PT-22 Recruit, a avut probleme cu motorul și s-a prăbușit pe un teren de golf din California.
 
Ford, care era singur în avion la acel moment, a suferit multiple răni, inclusiv o fractură la pelvis și la un os din spate, precum și răni la cap.
În ciuda acestei situații terifiante, experiența și prezența sa de spirit au fost esențiale. În loc să intre în panică, a reușit să-și păstreze calmul și să-și aducă avionul jos într-o zonă deschisă, pe terenul de golf, evitând astfel un impact devastator.
 
După accident, Ford a fost dus de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale și a trecut printr-o perioadă de recuperare. În ciuda severității rănilor sale, a reușit să se recupereze complet.
 
Ford, în vârstă de 72 de ani la momentul accidentului, a continuat să zboare și să joace în filme de succes după această experiență terifiantă.  (Articolul continuă pe pagina următoare...)
25 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod