parcare auto

7 sfaturi pentru a parca maşina fără bătăi de cap

7. Nu există loc de parcare perfect


Niciun loc nu este mai bun şi mai sigur decât cel din curtea ta sau din garajul tău, iar vânătoarea de locuri mai bune te va extenua şi te va umple de nervi. Potrivit unui articol publicat de The Future Buzz, cei care se vântură prin parcare căutând locul perfect pierd mai mult timp decât cei care trag unde găsesc liber. "Se întâmplă lucruri curioase în parcări. Cei care caută locul perfect pierd inevitabil mai mult timp decât cei care opresc în primul loc găsit.

Am observat două strategii: <<dă ture>> şi <<Alege un rând, locul cel mai apropiat>>. Cei care dau ture pierd mai mult timp decât cei care căutau un loc mai apropiat pe un rând anume", a explicat profesorul de psihologie Andrew Velkey, care a studiat comportamentul şoferilor care parcau la magazinele Wal-Mart din statul american Mississippi.
Cu alte cuvinte, dacă te grăbeşti, parchează unde găseşti un loc şi gata. Vei merge mai mult pe jos, dar vei ajunge mai repede unde doreşti.
Deşi sună atât de simplu, mulţi şoferi nu-şi dau seama de asta, se arată în articolul publicat de Urbo.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod