10 vedete în luptă cu bolile psihice. În spatele scenei, viața nu e mereu strălucitoare

 
Lady Gaga 
 
Una dintre cele mai influente artiste ale generației sale, Lady Gaga este cunoscută pentru muzica ei inovatoare și stilul său  unic.  În 2016, Gaga a dezvăluit că suferă de tulburare de stres post-traumatic (PTSD) ca urmare a unei agresiuni sexuale suferite la vârsta de 19 ani.
 
Cu o transparență remarcabilă, Gaga a împărtășit publicului detalii despre lupta sa cu PTSD, despre cum afectează această afecțiune viața ei cotidiană și despre modalitățile în care a ales să facă față acestei situații.
Ea a vorbit despre importanța terapiei, a meditației și a altor tehnici de gestionare a stresului în procesul său de vindecare.
 
Prin deschiderea ei, Lady Gaga a devenit un veritabil avocat pentru sănătatea mintală. Ea a folosit platforma ei pentru a încuraja discuțiile despre acest subiect și a ajutat la demontarea stigmatului adesea asociat cu bolile mintale. De asemenea, prin fundația sa "Born This Way", Gaga a oferit resurse și suport celor care se confruntă cu provocări de sănătate mintală, încurajându-i să caute ajutor și să-și îmbrățișeze unicitatea. (Citește continuarea pe pagina următoare...)
11 Septembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod