10 vedete în luptă cu bolile psihice. În spatele scenei, viața nu e mereu strălucitoare

 
Selena Gomez 
 
Cu o carieră care a început de la o vârstă fragedă, Selena Gomez a fost întotdeauna în lumina reflectoarelor. În 2015, ea a dezvăluit public că a fost diagnosticată cu lupus, o boală autoimună cronică care poate afecta multe părți ale corpului, inclusiv pielea, articulațiile, inima, rinichii și creierul. Complicațiile acestei boli au condus la o serie de probleme de sănătate mintală, inclusiv anxietate și depresie.
 
În 2016, Gomez a luat o pauză de la cariera ei pentru a se concentra pe sănătatea sa și a urmat tratament într-un centru de sănătate mintală.
A fost foarte transparentă cu publicul și fanii săi, vorbind deschis despre luptele cu anxietatea și depresia și despre importanța îngrijirii sănătății mintale.
 
"Am descoperit că anxietatea, atacurile de panică și depresia pot fi efecte secundare ale lupusului, care pot fi foarte grave", a declarat Gomez. Prin vorbirea deschisă despre experiențele sale, ea a devenit o voce puternică în domeniul sănătății mintale și a încurajat și pe alții să caute ajutor atunci când se confruntă cu probleme similare.
Discutând despre tratamentul său, Gomez a declarat: "Vreau să fiu proactivă și să concentrez toată energia mea pe menținerea sănătății mele și pe fericirea mea și am decis că cel mai bun mod de a proceda este să mă retrag o perioadă de timp într-un centru de îngrijire a sănătății mintale." (Citește continuarea pe pagina următoare...)
11 Septembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod