10 vedete în luptă cu bolile psihice. În spatele scenei, viața nu e mereu strălucitoare

 
Catherine Zeta-Jones
 
Cunoscută pentru rolurile sale în filme de succes precum "Chicago" și "The Mask of Zorro", Catherine Zeta-Jones a devenit o forță la  Hollywood. Însă în 2011, a luat publicul  prin surprindere  când a dezvăluit că se luptă cu tulburarea bipolară de tip II, o formă a bolii care implică schimbări de dispoziție mai puțin severe, dar mai lungi.
 
În ciuda surprizei inițiale, Zeta-Jones nu și-a ascuns diagnosticul. În schimb, a vorbit deschis despre tulburarea ei și despre modul în care a urmat tratament pentru a gestiona simptomele.
Ea a subliniat în mod repetat că se simte mai bine atunci când urmează un tratament regulat și că nu este nimic rușinos în a căuta ajutor pentru problemele de sănătate mintală.
 
Actrița a devenit, de asemenea, o voce puternică în combaterea stigmatului asociat cu bolile mintale. Într-un interviu cu "People" din 2013, ea a spus: "Dacă poți vorbi despre bolile mintale și le poți face mai puțin stigmatizate, atunci așa să fie. Este incredibil de important." (Citește continuarea pe pagina următoare...)
11 Septembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod